Follow Me..

For You

Something that I wrote when thinking about Someone....








Since the first time I saw you...
The beginning of our story
SISTERS...
I'm starting to memorize,
Your funny style...
Your sweetest smile...


Sometime I'v wonder,
Why its always YOU..
Why must it be ME..
Maybe we are meant, 
To found each other..
To help each other..
To complete each other..
And the most important..
To "fight" with each other... :)
Be best friend
Be lovely sister


Sometime, not every things gonna be ok


We make mistake
I MAKE MISTAKE
People always said
Its easy to forgive but its hard to forget
But don't worry
For me 
I'll forgive and forget on time ^_^
The most important things to do is to make you happy and smile
Even though sometime its hard and hurt...


I never regret to have you
You make me happy..
You make me smile..
Bright my day..
As before, it never shine..


I hope i can be there for 
Every step of your way..
Every second of your time..
Be your strength..
Be your light..
I'll be your shadow when its night..
I'll be your protector when its bright.. 


But
At the end of our story,
I have to go
And
When I'm going..
I'm not leaving you alone


But
Leaving you with
The Happiest Memory We Had Together


Our memory will never fade away
As YOU remember ME as I am right now..
All I can say is


You'r One In A Million


My precious sister..
By Ariff Afiza


mYdreaMz wilL cOmes tRue

LeTiH !!!

Entri kali ni " Letih !!! " 
(sambil menjerit ke arah kucing yang sedang nyenyak tido) ...


Adoi..Fuhh..camna la tak letih ha dah masuk 37 jam tak tido..mengadap laptop ja..20 video dah ciap..ni kena tambah lagi 10..besok pulak yang nak kena antarnya..huhu..dalam meniti saat2 keletihan ni, bahagia jugak aku hari..apa taknya..makan puas..haha..jadual diet aku ari ni.. breakfast a.k.a lunch aku makan daging burger 2 ketul..campo sos,mayonis,lada ckit..pergh pening..haha..lunch a.k.a tea time makan nasi lemak..ntah rasa apa ntah..tibai je la...campo pulak kueh cucuk badak kot..pas2 gatal tangan campo mayonis..cucuk badak+mayonis..cucuk banis...ari ni bru skali minum air..air cendol..huhuhu..kenyang3..tapi last2 depan laptop jugak tempat aku..selagi tak ciap kerja ni memang tak tenang la weh..boley di katakan kerja ni bina badan jugak..brapa kati la dah naek ni..diet yg seimbang la katakan..huhu..thats all kot..next post mybe besok @ mungkin malam ni..huhu.. TO BE CONTINUE...


 
mYdreaMz wilL cOmes tRue

Permulaan Baru..

Hai..lama dah tak post..senang cakap dah lama tak buka blog ni..ntah apa yg jadi pon aku tak twu..sekarang baru ada masa cikit nak tgk..mm entri kali ni " Permulaan Baru "..yup..aku nak mulakan semuanya yg baru..kenapa?? mm ntah la..maybe 2 yg terbaik untuk aku..malas nak pikir yg dah lepas..sebenarnya dah masuk 24jam aku tak tido..ye la semenjak dapat keja baru untuk cuti sem ni, nak tido pon tak tenang..ada ja benda baru kena tambah..letih2..so thats all for now..tak da benda sgt pon nak cakap..
cuma ni la permulaan baru aku..hope everything gonna be okey..




mYdreaMz wilL cOmes tRue

MDS Mei 2011

Assalamualaikum..

MDS UiTM Kedah Mei 2011..wah penat sangat..aku memang xrancang pon nak join jadi PM..tetiba ja di offer oleh UKK UiTM..mula2 dapat panggilan 2 xpk pangjang pon..tros ckap ok..then lepas letak fon baru la terpikir cuti yang semakin singkat..seminggu ja kot..memang asa cam terpaksa ja pegi..firstday sampai dgn muka monyok..kena ikut kusus la..mcm2..dah la xsuka jaga adik2 ha..TAPI atlast baru aku sedar betapa seronok, enjoy n happeningnya kawan2 baru a.k.a PM2 yg lain..jom..tgk gambo..hohoho


 Disebalik tabir..mata panda..xcukop tido


 kami bertiga ja gurl dalam team teknikal..love it ^_^


 my lovely mentor2..abg hadi, kak mieja & kak syira


 ha gambar ni keja kak feedi ok...hahahaha 


 teknikal bersama TCPP..mad gempak ... KRIS DAYANTI (ala2 nada abg remy)...hahahahah


 my 1 week family.. ^_^




 kusyuk dengar kata2 abg jamie :D


Last skali sbgai penutup PRANKKKK BUFDAY abg jamie, din & atok..
epy bufday ^_^
Gemmpak sgt2..thanks 2 all crew MDS MEI 2011..
will miss u all..


mYdreaMz wilL cOmes tRue

MISS HER....

Assalamualaikum..

F3-02-27..di sini memory tercipta..huhu..sem ni last memory dengan kak pa'in..sedih sgt2..yela sem ni 2 bulan lebih xbalik umah,kak pa'in pon sama..so apa2 kami berdua ja..dia slalu ada untuk aku..pegi makan skali,g kelas gerak skali,tgk movie sama2..huhu..really miss that moment..apa ja aku wat mesti ada dia..even kadang2 2 kami gadoh, yela manusia slalu wat silap kan..tp last skali mesti ada ja smtg yang wat kami epy balik..klu malam2 aku takot,dia slalu ada,teman aku..lepas ni xdah..tp apa ja boleh aku wat, ni last sem untuk dia..setiap pertemuan pasti ada perpisahan..mula2 memang aku xleh tima perpisahan ni..lepas dia langkah kuar ja dari bilik 2, laju ja air mata ni..2 hari aku berkurung dlm bilik..lepas 2 baru aku sedar walaupun dia jaoh di mata tp dia tetap di hati aku..dia pesan jangan sedih2..huhu..bila ingat balik, aku rindu dia sangat2..dia kakak terbaek..sahabat yang penyayang..teman yang setia..

akak...lagu ni untuk akak.. :'(

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu


really miss u...

mYdrEamz wilL cOmeS tRue 



This is Me

My photo
Wonderful thing to remember is the moment where its makes you laugh,cry & the memory created together..cant never be repeat..
Powered by Blogger.