Follow Me..

Pelengkap Hidup

Assalamualaikum..

Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
Aku bagai bintang yang tak ditemani malam
Melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
Yang membuat aku tak ingin pergi darimu
Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temaniku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini arungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia




Hmm lagu ni wat aku teringat kat someone..walaupun baru ja kenal dia awal sem julai 2010,aku dah sayang dia sangat2..dia wat aku asa happy slalu..tiap ari aku teringat kat dia..bila dengar lagu ni terus aku teringat masa ngan dia..kadang2 asa cam nak nangis lak..rindu sangat kat dia..walaupun jauh,aku still amik tau sal dia tanpa dia sedar..hope dia tak lupa kat aku..akhir2 sem ni kami slalu gado..ada ja yang tak kena..bila dah tak jumpa ni lagi la susah..tiap ari aku antar msg kat dia..tanya khabar dia tapi dia tak balas..hmm maybe bz kot..aku nak dia tau yang aku sayang dia..maybe dia tak sedar lagi..slalunya aku akan ada untuk dia tak kira camna pon..kadang2 asa diri ni cam tak dihargai..tunggu la 1 ari nanti bila aku dah tak ada untuk dia..maybe masa tu baru dia sedar..hmm pape pon dia tetap di hati aku..sampai bila2..maaf la tak dapat nak cita lagi siapa someone 2..biar lah rahsia dulu ye..1 ari nanti aku akan tulis gak nama dia dalam post2 akan datang..aku tulis ni sikit ja sebab t'tiba teringat kat dia..klu aku cita banyak lagi nanti terdedah la siapa si dia..huhu..ok la..nanti sambung lagi yea..banyak lagi nak di cita nanti..
Salam..


mYdreaMz wilL cOmes tRue

3 comments:

Lelaki Ini December 14, 2010 at 10:58 AM  

sape nyanyi nie ek???

mYdreaMz December 14, 2010 at 12:15 PM  

pelengkap hidup-eren ft romi..
try dengar lagu ternyata kamu..best jugak..

TupperWare Rosak February 27, 2011 at 8:39 AM  

sape la yang bertuah jdi ranking ke 12 tuh ye? :)



This is Me

My photo
Wonderful thing to remember is the moment where its makes you laugh,cry & the memory created together..cant never be repeat..
Powered by Blogger.