Follow Me..

MDS Mei 2011

Assalamualaikum..

MDS UiTM Kedah Mei 2011..wah penat sangat..aku memang xrancang pon nak join jadi PM..tetiba ja di offer oleh UKK UiTM..mula2 dapat panggilan 2 xpk pangjang pon..tros ckap ok..then lepas letak fon baru la terpikir cuti yang semakin singkat..seminggu ja kot..memang asa cam terpaksa ja pegi..firstday sampai dgn muka monyok..kena ikut kusus la..mcm2..dah la xsuka jaga adik2 ha..TAPI atlast baru aku sedar betapa seronok, enjoy n happeningnya kawan2 baru a.k.a PM2 yg lain..jom..tgk gambo..hohoho


 Disebalik tabir..mata panda..xcukop tido


 kami bertiga ja gurl dalam team teknikal..love it ^_^


 my lovely mentor2..abg hadi, kak mieja & kak syira


 ha gambar ni keja kak feedi ok...hahahaha 


 teknikal bersama TCPP..mad gempak ... KRIS DAYANTI (ala2 nada abg remy)...hahahahah


 my 1 week family.. ^_^




 kusyuk dengar kata2 abg jamie :D


Last skali sbgai penutup PRANKKKK BUFDAY abg jamie, din & atok..
epy bufday ^_^
Gemmpak sgt2..thanks 2 all crew MDS MEI 2011..
will miss u all..


mYdreaMz wilL cOmes tRue

MISS HER....

Assalamualaikum..

F3-02-27..di sini memory tercipta..huhu..sem ni last memory dengan kak pa'in..sedih sgt2..yela sem ni 2 bulan lebih xbalik umah,kak pa'in pon sama..so apa2 kami berdua ja..dia slalu ada untuk aku..pegi makan skali,g kelas gerak skali,tgk movie sama2..huhu..really miss that moment..apa ja aku wat mesti ada dia..even kadang2 2 kami gadoh, yela manusia slalu wat silap kan..tp last skali mesti ada ja smtg yang wat kami epy balik..klu malam2 aku takot,dia slalu ada,teman aku..lepas ni xdah..tp apa ja boleh aku wat, ni last sem untuk dia..setiap pertemuan pasti ada perpisahan..mula2 memang aku xleh tima perpisahan ni..lepas dia langkah kuar ja dari bilik 2, laju ja air mata ni..2 hari aku berkurung dlm bilik..lepas 2 baru aku sedar walaupun dia jaoh di mata tp dia tetap di hati aku..dia pesan jangan sedih2..huhu..bila ingat balik, aku rindu dia sangat2..dia kakak terbaek..sahabat yang penyayang..teman yang setia..

akak...lagu ni untuk akak.. :'(

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu


really miss u...

mYdrEamz wilL cOmeS tRue 



This is Me

My photo
Wonderful thing to remember is the moment where its makes you laugh,cry & the memory created together..cant never be repeat..
Powered by Blogger.