Follow Me..

LeTiH !!!

Entri kali ni " Letih !!! " 
(sambil menjerit ke arah kucing yang sedang nyenyak tido) ...


Adoi..Fuhh..camna la tak letih ha dah masuk 37 jam tak tido..mengadap laptop ja..20 video dah ciap..ni kena tambah lagi 10..besok pulak yang nak kena antarnya..huhu..dalam meniti saat2 keletihan ni, bahagia jugak aku hari..apa taknya..makan puas..haha..jadual diet aku ari ni.. breakfast a.k.a lunch aku makan daging burger 2 ketul..campo sos,mayonis,lada ckit..pergh pening..haha..lunch a.k.a tea time makan nasi lemak..ntah rasa apa ntah..tibai je la...campo pulak kueh cucuk badak kot..pas2 gatal tangan campo mayonis..cucuk badak+mayonis..cucuk banis...ari ni bru skali minum air..air cendol..huhuhu..kenyang3..tapi last2 depan laptop jugak tempat aku..selagi tak ciap kerja ni memang tak tenang la weh..boley di katakan kerja ni bina badan jugak..brapa kati la dah naek ni..diet yg seimbang la katakan..huhu..thats all kot..next post mybe besok @ mungkin malam ni..huhu.. TO BE CONTINUE...


 
mYdreaMz wilL cOmes tRue

Permulaan Baru..

Hai..lama dah tak post..senang cakap dah lama tak buka blog ni..ntah apa yg jadi pon aku tak twu..sekarang baru ada masa cikit nak tgk..mm entri kali ni " Permulaan Baru "..yup..aku nak mulakan semuanya yg baru..kenapa?? mm ntah la..maybe 2 yg terbaik untuk aku..malas nak pikir yg dah lepas..sebenarnya dah masuk 24jam aku tak tido..ye la semenjak dapat keja baru untuk cuti sem ni, nak tido pon tak tenang..ada ja benda baru kena tambah..letih2..so thats all for now..tak da benda sgt pon nak cakap..
cuma ni la permulaan baru aku..hope everything gonna be okey..




mYdreaMz wilL cOmes tRue



This is Me

My photo
Wonderful thing to remember is the moment where its makes you laugh,cry & the memory created together..cant never be repeat..
Powered by Blogger.