Follow Me..

Permulaan Baru..

Hai..lama dah tak post..senang cakap dah lama tak buka blog ni..ntah apa yg jadi pon aku tak twu..sekarang baru ada masa cikit nak tgk..mm entri kali ni " Permulaan Baru "..yup..aku nak mulakan semuanya yg baru..kenapa?? mm ntah la..maybe 2 yg terbaik untuk aku..malas nak pikir yg dah lepas..sebenarnya dah masuk 24jam aku tak tido..ye la semenjak dapat keja baru untuk cuti sem ni, nak tido pon tak tenang..ada ja benda baru kena tambah..letih2..so thats all for now..tak da benda sgt pon nak cakap..
cuma ni la permulaan baru aku..hope everything gonna be okey..




mYdreaMz wilL cOmes tRue

2 comments:

emeliena October 13, 2011 at 1:04 PM  

May you follow your Dreams
and always belive in urself.
Keep ur Eyes on the stars
and Hope in ur Heart.

Luck is like sand in hands.
It'll sneak out through the fingers,
no matter gripped firmly or held loosely.
Only hand in the praying posture can save it!
Wish you good Luck.

Arief Fiyza October 13, 2011 at 5:21 PM  

hehe..thanks ye adek ^_^



This is Me

My photo
Wonderful thing to remember is the moment where its makes you laugh,cry & the memory created together..cant never be repeat..
Powered by Blogger.